Meer dan cijfers


Wij zijn een zelfstandig, geheel onafhankelijk belastingadvies- en accountantskantoor. Belastingadviseur Rob Krabbe werkt samen met een aantal (freelance) medewerkers (cum suis).

U vindt op onze website geen standaardverhaal en ook geen informatie over wetswijzigingen. Bij dienstverlening gaat het immers om wat u wilt en wat wij voor u kunnen betekenen.

Ook gaat het niet alleen om de cijfers, maar veel meer.

Wat wij voor u kunnen betekenen leggen wij graag uit bij u of bij ons aan tafel. Zo kan bijvoorbeeld worden bekeken en besproken hoe op uw huidige accountkosten kan worden bespaard.

 

 

Wij richten ons op u


U bent ondernemer en werkt met passie aan uw bedrijf, uw klanten en uw personeel. Gedreven door de ambitie om met uw onderneming goede resultaten te behalen. Of u bent (vermogende) particulier die de zorgen over zijn fiscale verplichtingen liever uit handen wil geven.

Zoals u resultaatgericht met uw zaken bezig bent, zijn wij dat met onze. Ons vak is u te helpen met uw cijfers. Door ze samen te stellen in een jaarrekening en te verwerken in uw aangiften.

Maar er is meer dan samenstellen. De dienstverlening komt echt tot zijn recht in onze advisering. Al tijdens het samenstellen worden knelpunten gesignaleerd die kunnen worden vertaald naar advies dat kan worden verwerkt in de fiscale aangiften. Daar ligt onze kracht!

Zoekt u een professionele en betrokken adviseur dan bent u van harte welkom bij ons kantoor.

 

 

Lees meer over

 

Zelfstandig, onafhankelijk belastingadvies

Dienstverlening

Fiscaal juristen

Rentmeesters

Contact