Meerdere specialismen, één loket

Krabbe c.s. is een adviesbureau dat zijn zakelijke en particuliere dienstverlening heel bewust heeft gebaseerd op drie huisspecialismen die in de prakrijk nauw met elkaar zijn verbonden: Fiscale-juridische advisering, accountancy en administratie; beheer en exploitatie. Het synergetisch effect hiervan komt duidelijk tot uitdrukking in de kwaliteit van de dienstverlening aan voornamelijk het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepers en overwegend vermogende particulieren.

 

De kracht van de combinatie

 

Rob Krabbe is gebrevetteerd en ervaren in meerdere specialiteiten: fiscaal-juridische zaken, rentmeesterschap en vastgoedadvies. De praktijk heeft hem geleerd, dat hij daardoor een betere en bredere basis biedt om oordeelkundiger te kunnen profiteren van de netwerkaanpak in de eigentijdse dienstverlening. Hij kan de belangen van zijn klanten met meer persoonlijke kennis van zaken en meer competentie behartigen.

 

Schot in de roos

 

De klanten van Krabbe c.s. zijn op de hoogte met alle peilingen. Ze schakelen ons bureau in, omdat ze verwachten dat wij met onze adviezen en diensten voor ze in de roos schieten!

Daarom zit u bij Krabbe c.s. ook onveranderlijk met de baas zelf om de tafel. Op basis van zijn bureauopzet -  meerdere specialiteiten en invalshoeken - heeft hij een werkwijze ontwikkeld waarbij de klant helder en in duidelijke taal wordt geïnformeerd; indien nodig met een toegevoegde en gewenste vakspecialist aan tafel. Aan de hand van wat ter tafel komt, worden de puntjes op de "i" gezet. De klant is direct betrokken bij zijn eigen eindadvies!


Krabbe c.s. is uw vertrouwensspecialist!

Lees meer over

 

 

 

Deskundig, persoonlijk en betrokken

Fiscaal juristen

Over ons

Contact